Einde verbinding?!

 

 

Soms kan het me zomaar gebeuren dat ik getriggerd word en opeens wil ik dan dat mijn man verdwijnt. Ik heb geen zin meer om te luisteren en wil alleen nog maar dat hij weggaat en dat daarmee dan ook mijn rotgevoel verdwijnt. Helaas helpt dat meestal niet….

Of soms heb ik last van steeds terugkerende gedachten in mijn hoofd die me van streek maken. Ik kan niet meer helder nadenken en ik blokkeer in mijn doen en laten, ik voel me alleen staan….

Het life-model gaf me woorden voor dit (voor de meesten van ons) bekende fenomeen: mijn relatiecircuits zijn afgesloten!

Relatiecircuits, daar gaan we het aankomende zaterdag op de Vreugde Versterktdag over hebben. Relatiecircuits, wat zijn dat eigenlijk en nog belangrijker;  hoe krijg je ze weer open als ze afgesloten zijn!

En...hoe krijg ik weer verbinding?!  Daar hopen we zaterdag ook bij stil te staan en  we gaan praktisch aan de gang met oefeningen (vaardigheden).  

Want met geopende relatiecircuits is ons leven een stuk aangenamer! En als je weet hoe ze te openen dan duren de nare periodes ook steeds korter.  Minder alleen-zijn en meer vreugde dus!

Van harte willen we je nog nog eens uitnodigen voor onze Vreugde Versterktdag op 7 oktober 2017.

Mensen die getraind zijn op een Train-de-Trainersdag, en die de licentie als Prepare4Joy-trainer willen behouden krijgen een hercertifiaat aan het eind van deze dag.

Aanmelden kan hier

---

November meeting met Conrad Beaulieu

Eind november komt Conrad Beaulieu  ons de training -Vreugde Verbindt- geven. Dit is de derde module uit de serie Connexus.

 ## Voortbouwend op de praktische relationele vaardigheden die we in Vreugde herstelt en/of Vreugde vormt hebben ontwikkeld, staan we ​​op het punt om relaties met God en anderen naar een heel nieuw niveau te brengen. In Vreugde verbindt, zullen jij en ik ontdekken hoe we een vrolijke plek rondom onszelf kunnen creëren, welke een open uitnodiging aan anderen is om bij ons te komen en te delen in onze vreugde. Vreugde verbindt betekent vreugde creëren rondom! ##

 Kijk op de website voor meer info.

Als je je opgeeft voor 29 oktober krijg je €75,00 korting.

Je kunt je alvast aanmelden!

Aanmelden kan hier

We zien er weer naar uit om je te ontmoeten!

Namens
het Prepare4Joy bestuur, Elly van den Berg

---