Default title

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

4 daagse conferentie met Conrad Beaulieu en Holly Bagley (USA) Praktische toepassing van de Relationele Vaardigheden van het Life Model

22 mei - 25 mei

 

Vind je het soms ook zo lastig om vrienden, geloofsgenoten of partner te bereiken van hart tot hart? En hoe bouw ik connectie/verbinding op met God?  Verlang je er naar om die vaardigheden te verwerven of te verdiepen? Dan nodigen we je hierbij uit om de 4 daagse conferentie bij te wonen.

Conrad Beaulieu heeft veel ervaring opgedaan in het vormen en ondersteunen van Communities. Dat zijn kleine christelijke gemeenschappen waar mensen vanuit het geloof in Jezus Christus op elkaar zijn betrokken en verlangen naar diepgang in het zich verbinden met God (Immanuel) en met elkaar!  Hij leert ons onder andere de 19 Relationele Vaardigheden van het Life Model toe te passen  (ontwikkeld door o.a. Jim Wilder).  Deze vaardigheden maken gebruik van de opbouw van ons brein en van wat de Bijbel ons leert. Deze vaardigheden zijn nodig zodat ons brein en onze relaties gezond kunnen functioneren. Als we deze vaardigheden missen kunnen pijn, verslaving, conflicten en andere problemen snel het leven bepalen.
Holly Bagley en Conrad werken veel samen.Zij zijn deel van een organisatie die het Lifemodel verder wil verspreiden; ‘Life together works’
(https://lifetogetherworks.org/)

De volgende dingen komen deze dagen aan de orde:
– Onderwijs over de Relationele vaardigheden
www.joyfuljourney.nl/19-relationele-vaardigheden/
– Oefenen in kleine groepjes van de vaardigheden
– Uitleg en oefenen met Immanuel gebed  c.q. Immanuel Benadering (vlgs Dr Karl Lehman)
– Inbreng van persoonlijke thema’s c.q. blokkades
– Het ervaren van groepsprocessen en hoe daarmee omgaan
– Vragen en uitwerking n.a.v. het thema
– Praktische handvatten over hoe je de ander lief kan hebben

Bij het oefenen van de vaardigheden komen soms blinde vlekken, blokkades of vragen te voorschijn. Er is vrijheid en ruimte om dat in te brengen als je dat wil. Daarbij leer je vragen om wat je nodig hebt èn wat je kunt doen voor de ander. Dat geeft een ervaring van samen zijn, ook als je niet lekker in je vel zit en het verdiept de verbinding met de ander.

Er is geen vooraf vastgesteld strak draaiboek. De hoofdlijnen (zie hier boven) worden behandeld en daarnaast volgen we de natuurlijke flow van wat aan de orde komt en waar de deelnemers behoefte aan hebben.

Doel van deze 4 daagse is om actief te werken aan je relationele vaardigheden, zodat je groeit in de relatie met jezelf èn de ander èn God!
Conrad en Holly spreken Engels, er is indien nodig beperkte vertaling

Literatuur vooraf te lezen:
Appendix -De Rode Draak verslagen- (wordt per mail toegezonden)
Het boek -Leven naar Gods plan-
(kun je bestellen via webshop: https://prepare4joy.nl/winkel/ )

Ervaring deelnemer van de Conferentie – Training  van November 2017 Thema: Belonging (er bij horen): “Ik kijk terug op vier heerlijke en intensieve dagen waar ik me al heel snel thuis  voelde. Ik heb me op mijn gemak gevoeld waardoor ik kwetsbaar durfde te zijn. Heb veel  geleerd van de oefeningen en van de anderen. Ik merk dat iedereen tegen gelijksoortige dingen aan loopt. Ik heb meer zicht gekregen op wat de invloed van mijn beschadiging (vanuit mijn achtergrond) is. Daarnaast heb ik nieuwe dingen geleerd over interactief contact met God. Tot op de dag van vandaag gebruik ik dit en dat heeft mijn relatie met God verdiept. Ik heb meer zicht op wat ik kan bijdragen aan positief contact met de ander”.

Prepare4joy werkt samen met Praktijk Herstel /Joyfuljourney

Praktisch:
Data                      : 22, 23, 24 en 25 mei 2019
Plaats                   : Stevensweg 83, Dordrecht
Tijd                        : Om 9.30 uur staat koffie en thee klaar en om 10.00 uur starten we
om 17.00 sluiten we af de dag af
Kosten                 : € 395 per persoon   inclusief thee, koffie en uitgebreide lunch en bijlage via email

Aanmelden        : scrol naar onderen

We zien er naar uit om jou te ontmoeten!

 

 

Met hartelijke groet,

ook namens Stichting Prepare4Joy

Elly en Theo van den Berg

Heb je behoefte aan meer informatie?
Bel ons dan gerust:   Theo:  06-38008055

Aanmelden

Tribe Loading Animation Image

Gegevens

Begin:
22 mei
Einde:
25 mei
Kosten:
€395
Evenement Categorie: