Default title

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Joyful Journey Dag met John en Sungshim Loppnow (Californie) 22 juni 2019

22 juni 09:00 - 17:00

Een levendige relatie met God!

Een relatie met God, zo’n bekende term…

Maar als het jou net als mij vergaat, dan is het soms best lastig om er iets van te ervaren. Ik vertelde bijvoorbeeld wel alles aan God maar Zijn gedachten waren minder duidelijk te verstaan. Een “voicemail inspreken maar niet teruggebeld worden”gevoel.

Totdat ik kennismaakte met Immanuel Journaling! Een totaal nieuwe en beproefde manier om met God van gedachten te wisselen en ook vanuit Zijn perspectief te kijken.

Nu ervaar ik dagelijks een open-lijn verbinding met Immanuel = God met ons.


Welkom
 op onze Joyful Journey-dag waarin jij ook kennismaakt en meegenomen wordt in deze manier van bidden en het beleven van een diepere intimiteit met God.

God is dichterbij dan je denkt!

Een vreugdevolle reis leert je elke dag de aanwezigheid van God oefenen. ontdek hoe je kunt genieten van dagelijkse begeleiding en vriendschap met God, met methoden die zijn gebaseerd op de Bijbel, geestelijke disciplines en moderne neurowetenschappen.

John en Sungshim Loppnow, de schrijvers van het boekje ‘Joyful Journey’ komen over uit Amerika om ons te leren en op weg te helpen hoe we in deze relatie met God kunnen groeien.

 

 

Iemand die deze cursus volgde zei: “Ik heb in de kerk wel geleerd  wat ik in de relatie met God mag brengen. Deze training heeft me geholpen om te weten hoe ik dat kan doen.”

Registrations are closed for this event

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
09:00 - 17:00
Kosten:
€40
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Prepare4Joy

Locatie

Evangelische gemeente Jozua
Sikkelstraat 2
Dordrecht, Zuid-Holland 3319LJ Nederland
Bekijk op de kaart